Supă „ragu” din piept de pui cu smântână și tarhon (tocăniță cu zeamă lungă)

    0
    33
    Tocăniță din piept de pui cu smântână și tarhon
    Tocăniță din piept de pui cu smântână și tarhon

    Am căutat și nu există termenul în limba română. Este vorba de „RAGU”. Acesta provine din francezul „ragoût”, iar elngezii îi zic „stew”. Cel mai aproape de acest tip de mâncare pot indica a noastră tocană.

    Printează rețeta
    Supă „ragu” din piept de pui cu smântână și tarhon (tocăniță cu zeamă lungă)
    Tocăniță din piept de pui cu smântână și tarhon
    Categorie Supă
    Specific Unguresc
    Keyword Supă, Tradițional
    Portii
    Categorie Supă
    Specific Unguresc
    Keyword Supă, Tradițional
    Portii
    Tocăniță din piept de pui cu smântână și tarhon